Yritys

Täyden palvelun lämpötalo

Olemme johtava ympäristöä ja lompakkoasi säästävien lämpöpumppujen myyjä ja energiaremonttien toteuttaja Etelä-Karjalassa ja Kymenlaaksossa. Yritys on perustettu 2008, jolloin ensimmäinen toimipiste perustettiin Lappeenrantaan. Vuonna 2009 avattiin myymälä Kouvolaan ja seuraavana vuonna 2010 Imatralle. Kotkan toimipiste aloitti toiminnan vuonna 2012. Kaakkois-Suomen Lämpö on työntekijöiden omistama yritys, mikä takaa sen, että teemme työtä pitkäjännitteisesti ja haluamme löytää aina asiakkaalle parhaan lämmitysratkaisun. Olemme asentaneet yli 1000 maalämpöjärjestelmää ja yhteensä yli 3000 lämpöpumppua.

Lämpöpumppujen asennus on luvanvaraista toimintaa

Lämpöpumppujen asentamiseen laki vaatii kylmäainepätevyydet. Omakotitaloihin asennettavien lämpöpumppujen asentamiseen riittää alle 3 kg kylmäainepätevyys, mutta suurempiin kiinteistöihin, rivitaloihin ja kerrostaloihin asennettavissa lämpöpumpuissa on kylmäainetta yli 3 kg, ja näihin vaaditaan vähintään 3 kg kylmäainepätevyys. Meiltä nämä luvat löytyvät. Luvat voi tarkastaa tukes.fi sivulta.

Haluamme tuottaa asiakkaille edullista ja puhdasta uusiutuvaa energiaa!

Kokonaisvaltaista palvelua tuhansien asennusten kokemuksella

Myymme, asennamme ja huollamme Bosch-, IVT-, Thermia ja Mitsubishi Electric maalämpö-, ilmavesilämpö- ja ilmalämpöpumppuja. Toteutamme energiaremontit suunnittelusta toteutukseen avaimet käteen -periaatteella. Meiltä saat myös laadukkaan lattialämmityksen, aurinkopaneelit ja vesikaivot – yli kahdentuhannen asennetun lämpöpumpun kokemuksella.