Thermia Maalämpopumput

Thermia Maalämpö

KS-Lämpö myy ja asentaa Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa laadukkaat Thermia lämpöpumput. Thermialta löytyy perinteisten maalämpöpumppujen, ilmalämpöpumppujen ja ilmavesilämpöpumppujen lisäksi uusia invertteri lämpöpumppuja. Invertteritekniikkaa hyödyntävät lämpöpumput mukauttavat toimintansa jatkuvasti olosuhteisiin sopivaksi. Tarkemmat tuotetiedot lämpöpumpuista voit lukea täältä.

Thermia on Ruotsalainen lämpöpumppumerkki, joka on toiminut lämpöpumppualan uranuurtajana jo yli 40 vuoden ajan ja lämmityksen parissa yli 90 vuotta. Thermian lämpöpumput valmistetaan Ruotsissa.

Mitä maalämpö on?

Katso video tästä.

Mikä lämpöpumppu on oikea sinulle?

Lämpöpumppua valitessa on otettava huomioon useita asioita. Esimerkiksi talotyyppi, talon sijainti, asukasluku ja lämpimän veden tarve ovat lämpöpumpun hankintaan vaikuttavia tekijöitä. Ota yhteyttä meihin niin kerromme lisää tai teemme sinulle maksuttoman kartoituskäynnin. Kartoituskäynti ei sido sinua mihinkään.  

Lämpöpumpun hankinta on suuri kertasijoitus ja tämän vuoksi tarjoammekin kaikkiin Thermian lämpöpumppuihin mahdollisuuden St1-rahoitukseen.