ST1 Lähilämpö

Lähilämpö

Suomalainen energiayhtiö

St1 haluaa olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Mitä se tarkoittaa?

Kierrätämme jo jätteet liikenteen polttoaineeksi sekä tuotamme tuulesta ja auringosta sähköä. Siirrämme viisaria vähän kerrallaan fossiilisesta tuontienergiasta kotimaiseen uusiutuvaan energiaan. Näin voimme tuoda suomalaisille koko ajan lisää ympäristön kannalta kestävästi tuotettua ja samalla edullista energiaa.

St1-Lähilämpö -siirry 10-30% edullisempaan uusiutuvaan energiaan ilman omaa investointia

Siirtyminen uusiutuvaan energiaan koetaan yrityksissä, kunnissa ja taloyhtiöissä usein haastavaksi prosessiksi, vaikka kiinnostusta edullisemman uusiutuvan energian käyttöön löytyisikin. Myös lämmitysjärjestelmiin investointi ja ylläpito tiedetään vievän resursseja, joille olisi muutakin käyttöä. Tähän on nyt tarjolla uudenlainen ratkaisu, jossa vaihto uusiutuvaan energiaan tuottaa asiakkaalle positiivista kassavirtaa ja huoletonta lämmitysenergiaa.

Ympäristöystävällinen ja tehokas IVT-lämpöpumppu tarjoaa energiatehokkaan ja edullisen tavan tuottaa lämmitysenergiaa koko kiinteistön tarpeisiin. IVT Lämpöcenterin asiantuntija toteuttaa kiinteistöösi juuri oikeanlaisen ja tarpeita vastaavan lämmitysjärjestelmän aina suunnittelusta käyttövalmiiseen laitteistoon asti.

Lämpöpumppuratkaisu helposti käyttöön – ilman alkuinvestointeja ja ylläpitokuluja !

St1:n ja IVT:n yhdessä kehittämä St1-Lähilämpölaitos lämmittää kiinteistösi ilman fossiilisia CO2-päästöjä ja edullisemmin kuin fossiilisiin polttoaineisiin, perinteiseen kaukolämpöön tai suorasähköön perustuvat lämmitysjärjestelmät. Hyödynnämme Lähienergiaa maasta ja poistoilmasta käyttäen lämpökaivoja, lämpöpumppuja ja lämmöntalteenottolaitteita.

St1-Lähilämmössä St1 investoi lämmitysjärjestelmään ja asiakas siirtyy suoraan ostamaan 10-30% nykyistä edullisempaa energiaa. Säästöt alkavat heti laitteiston asennuspäivästä, eikä tilaajan tarvitse odottaa laitteiston takaisinmaksuajan päättymistä. Sopimusaika on 5-15 vuotta, jonka jälkeen laitteet siirtyvät asiakkaalle veloituksetta ja lämmityskulut putoavat jopa 70% ilman minkäänlaista investointia tai jatkamme ylläpitoa vieläkin edullisemmalla hinnalla.

Uudenlainen sekä riskitön tapa siirtyä maalämpöön

St1 vastaa kaikista laitteiden ja maalämpökaivojen asennus- ja ylläpitokustannuksista koko sopimuskauden ajan. Tilaajan ei tarvitse huolehtia laitteistosta tai mahdollisista huoltokuluista, vaan lämmityskustannukset voidaan luotettavasti budjetoida ilman ylimääräisiä riskitekijöitä.

St1-Lähilämpöön kannattaa siirtyä silloinkin kun perinteistä maalämpöinvestointia ei muiden peruskorjausten takia vielä olisi mahdollista toteuttaa. St1-Lähilämmössä säästöt alkavat heti ja laitteisto on lunastettavissa ikävähennys huomioituna koska tahansa sopimuskauden aikana. Sopimuskauden päätyttyä asiakas saa järjestelmän itselleen veloituksetta tai voimme solmia uuden ylläpitosopimuksen. Investoinnin kulut maksetaan lämmitysjärjestelmän saavuttamilla säästöillä.

Edullista energiaa ympäristöystävällisesti

St1 varaa omasta tuulivoimatuotannosta laitteiston kuluttaman sähköenergian, jolloin St1-Lähilämpö asiakkaan kiinteistö lämpenee täysin ilman CO2-päästöjä. Kustannussäästöjen lisäksi näin tehdään iso palvelus myös jälkipolville.

Mitattua tietoa kiinteistöstäsi

ST1-Lähilämmön kanssa voit valita lisäpalveluna kattavan SiMAP-olosuhdemittauksen. SiMAPin langattomilla antureilla voidaan mitata asuntojen lämpötilaa, kosteutta ja ilmanvaihtoa. Mitatun tiedon avulla parannetaan asumismukavuutta, helpotetaan kiinteistön kunnossapitoa, mitataan ja ohjataan lämmitysjärjestelmän toimintaa sekä saavutetaan säästöjä ylläpito- ja lämmityskuluissa.

Tilaa meiltä veloitukseton St1-Lähilämmön kartoitus ja tarjous heti!