Lattialämmitys

Kodin lämmin perusta

KS-Lämpö on luotettava kumppani rakentajalle. Toimitamme maalämpö- ja lattialämmitysjärjestelmät kokonaispakettina, eli saat koko lämmitysjärjestelmän yhdeltä toimittajalta suunnittelusta toteutukseen. Näin mahdolliset huolto- ja takuuasiat on helppo sopia.

Lattialämmitys

Lattialämmitys on moderni, energiaa säästävä lämmitysratkaisu. Se on yksilöllisesti suunniteltu, luotettava ja edullinen. Vedottomasti tasaisen lämmön tuottava järjestelmä luo asumisviihtyvyydelle kodikkaan perustan. Hallitun lämmönjaon ansiosta sisälämpötilaa voidaan laskea 1–2 °C, mikä merkitsee 5–15 %:n säästöä lämmityskustannuksissa.

Ilman näkyviä pattereita ja putkia lattialämmitys antaa myös asukkaalle lisää vapautta toteuttaa persoonallisia rakentamis- ja sisustamisratkaisuja uusissa sekä peruskorjattavissa rakennuksissa. Huoleton lattialämmitys on vaativiinkin kohteisiin sopiva verraton lämmitysvaihtoehto, joka joustaa asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan ja jota ei tarvitse huoltaa. Se pitää myös talon rakenteet kuivina ja terveinä.

Teemme yhteistyötä vain laadukkaiden yhteistyökumppanien kanssa – siksi valitsimme RBM - lattialämmitykset.

Lisätietoa RBM Lattialämmityksestä