Ilma-/vesilämpöpumput

Lämpöä pohjolan olosuhteisiin

Ilmavesilämpöpumput

Viime vuosina ilmavesilämpöpumppujen myynninkehitys on ollut valtava. Ilmavesilämpöpumppu onkin noussut uudiskohteissa sekä energiasaneerauksissa yhdeksi suosituimmaksi vaihtoehdoksi. Varsinkin sellaisella paikalla, missä lämpökaivon poraaminen ei onnistu tai se ei ole kannattavaa. Ilmavesilämpöpumppu on myös erinomainen vaihtoehto maalämmölle. Mitsubishi Electric-, Bosch- ja Thermia ilma-vesilämpöpumput on suunniteltu pohjoisiin olosuhteisiin ja ne tuottavat lämpöä jopa -25 asteen pakkasessa. Ilma-vesilämpöpumppu tuo ilma-lämmön edut vesikiertoisiin lämmitysjärjestelmiin. Ratkaisu on yksinkertainen ja edullinen.

Ilma-vesilämpöpumppu on erinomainen ratkaisu lämpösaneeraukseen. Se soveltuu erinomaisesti saneerauskohteisiin vanhan lämmitysjärjestelmän täydentäjäksi tai korvaajaksi.

Myös öljyjärjestelmän rinnalle

Mikäli öljykattilasi on hyvässä kunnossa voit asentaa ilmavesilämpöpumpun myös vanhan kattilan rinnalle. Järjestelmän asennus on yksinkertainen ja käyttöönotettavissa jopa päivässä. Ulkoyksikkö asennetaan maatelineeseen ja sisäyksikkö kytketään levylämmönvaihtimella suoraan olemassa olevaan öljykattilaan. Kokonaisuus muodostaa ns. hybridi-järjestelmän. Olemassa oleva öljykattila toimii lisä- ja varajärjestelmänä.

Lisätietoa Mitsubishi Electric ilma/vesilämpöpumpuista  

Lisätietoa Bosch ilmavesilämpöpumpuista

Lisätietoa Thermia ilma/vesilämpöpumpuista